Prefered partners in samenwerking

 

Partner Novum Nexu

Novum Nexu is een coöperatie die zich als doel stelt sociaal maatschappelijke voorzieningen in de recreatie, sport, vrijetijd en cultuur in stand te houden. Dit doen we door lokale waardecreatie te ontwikkelen. Transparantie, en lokale betrokkenheid staan bij ons centraal. Niet denken vanuit een landelijke koepel, maar juist het koesteren van kleinschaligheid leidt tot succes.

 

Klik op bovenstaand plaatje voor het downloaden van dit artikel (pdf)

 

Belevingsspecialist is partner en bestuurslid van Novum Nexu.

Bezoek de website van Novum Nexu en twitter

 

 

CordumAer

CordumAer is het jonge bedrijf van André van Kesteren. Hij is gespecialiseerd in het adviseren over en begeleiden van processen binnen overheden, met als doel lokale sport- en welzijnsvoorzieningen te verzelfstandigen, zonder inschakeling van externe private partijen.
Daardoor blijven de toegevoegde waarden die de gemeente aan haar accommodaties toekent maximaal geborgd.

Bezoek de website van: CordumAer

 


Logo recreatieadvies- en trainingsbureau Let Us Train You

Let Us Train You is een trainingsbureau, zowel in te schakelen door bedrijven in de recreatiebranche als door scholen, die onze trainingen willen integreren binnen hun bestaande opleidingen. De opleidingen worden verzorgd door professionals die jarenlang ervaring hebben in hun vakgebieden van recreatie, toerisme en sport, en zijn allemaal erkend door onder andere het Sociaal Fonds Recreatie. Let Us Train You is een partner voor het verzorgen van onder andere EHBO- en BHV-opleidingen.
Bezoek de website van: Let us Train You


Logo Mark Vroegh creations

Mark Vroegh is een jonge creatief ontwerper die zich goed in de opdrachtgever kan verplaatsen. Dat komt mede door zijn analytische vermogen, die onderdeel is van zijn manier van werken. Om maximaal aan te sluiten bij de uitgangspunten van de opdracht lopen zijn stijlen uiteen, hoewel hij zich wel nadrukkelijk onderscheidt.
Bezoek de website van: Mark Vroegh Creations